Το κόκκινο κρασί

Ο Βράχος, βράχος στα ελληνικά, στο όρος ‘Ορθρυς, τη γη των Τιτάνων, είναι εκεί που καλλιεργούμε βιολογικά τις κοσμοπολίτικες ποικιλίες Cabernet Sauvignon and Syrah. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια (απαλότητα και φινέτσα) αποκτά χρώμα βαθύ ρουμπινί και διακριτικές νότες βανίλιας και φρούτων δάσους και ένα γλυκά δελεαστικό στόμα.

Το λευκό κρασί

Η Μαλαγουζιά, μια ντόπια ελληνική ποικιλία που πρόσφατα γλύτωσε από εξαφάνιση και που φημίζεται για αρώματα φρούτων και έντονο, πολύπλοκο ουρανίσκο, συνδυάζεται με Chardonnay του αμπελώνα Ρούσσα. Ο συνδυασμός δίνει ένα φίνο κρασί με γεμάτο σώμα, μέτρια οξύτητα και συναρπαστικά αρώματα με εκτεταμένη επίγευση από εξωτικά φρούτα.