Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22.00

Just Jazzin’. Την Παρασκευή 24 Μαΐου οι Live Jazz & Wine Νights θα μας πάνε ένα μουσικό ταξίδι από τα υπέροχα κομμάτια του Great American Songbook σε αγαπημένες όλων μας pop μελωδίες. Πάντα όμως με ματιά  …Jazz. Με τη φωνή της Νάσιας Γκόφα, τον Τηλέμαχο Μούσσα στην κιθάρα και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22:00, στο Wine Station!

Σάββατο 25 Μαΐου στις 22.00

Τα Σαββατόβραδα στο Θησείο έχουν αρωματικό Μοσχοφίλερο με Nina Simone. Ρουμπινί Ξινόμαυρο με Eric Clapton. Κοσμοπολίτικo Chardonnay με Shirley Bassey. Ασυμβίβαστο Ασύρτικο με Amy Winehouse. Φινετσάτη Κυδωνίτσα με Pink Martini και πολύ φαντασία για ένα pairing γεύσεων, αρωμάτων και μουσικής με τον Δημήτρη Σπυρόπουλο για τις οινικές επιλογές με την λίστα κρασιών του από 160 επιλεγμένους μικρούς ελληνικούς αμπελώνες και όχι μόνο και τον Γιώργο Καρούσο στα decks έτοιμους να μας ταξιδέψουν στα Saturday Night Wine Tunes του Wine Station!
 

Wine Station

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
Κρατήσεις: 21 0346 9077

https://chocolatroyal.gr/el/wine_station/

Το Wine Station στο ισόγειο του νεοκλασικού του Chocolat Royal στην καρδιά του Θησείου είναι η αφετηρία για ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσης γεμάτο αρώματα από αμπελώνες και οινοποιεία της Ελλάδας και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος (Dimitri Spiropoulos ), από τους πιο καταξιωμένους και καταρτισμένους οινοχόους, δημιούργησε μια συλλογή 160 ετικετών ( facebook.com/winestationthissio/menu ) 40 από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και σε ποτήρι που μπορεί να καλύψει τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν το κρασί και να συγκινήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους. Επιπλέον, τη λίστα του Wine Station συμπληρώνουν αποστάγματα, premium και όχι μόνο ετικέτες ποτών καθώς και signature cocktails.

chocolatroyal.gr/el/wine_station/