Most Romantic Restaurants In Athens

Τα 7 πιο ρομαντικά εστιατόρια στην Αθήνα για το 2019! “Το τέλειο μείγμα ποιοτικής κουζίνας και εκπληκτικής θέας με ελληνικό φαγητό προετοιμασμένο με σύγχρονες παραλλαγές και πινελιές.” Ευχαριστούμε Big 7 Travel.

bigseventravel.com 20.11.2019

CHECK IT OUT

Ένα wine bar «σταθμός» στην πιο φωτεινή πλευρά της πόλης

Στη σκιά της Ακρόπολης, στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, στο ισόγειο του κτιρίου του Chocolat Royal, θα ανακαλύψετε ένα από τα πλέον εμβληματικά wine bar της πόλης. Ένα χώρο γεμάτο αρώματα και γεύσεις από τους πιο φημισμένους αμπελώνες και οινοποιεία της Ελλάδας…

Athens Voice 29.3.2019

CHECK IT OUT

Chocolat Royal, τo brunch με την ωραιότερη θέα.

To brunch με την ωραιότερη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό αλλά και πολλές επιλογές για όλα τα γούστα, προσεγμένες πρώτες ύλες και εξαιρετική παρουσία, το Chocolat Royal προσφέρει όχι μόνο νόστιμα αλλά και ινσταγκραμικά πιάτα που δεν χορταίνεις ούτε να δοκιμάζεις ούτε και να φωτογραφίζεις.

Lifo 16.2.2019

CHECK IT OUT

Jazz & Wine Fridays

Κάθε Παρασκευή βράδυ στο Wine Station απολαμβάνουμε εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα υπό τους ήχους της jazz,
live από τα καλύτερα μουσικά σχήματα του είδους στην Αθήνα
Πληροφορίες/κρατήσεις: +30 210 3469077

 

CHECK IT OUT

Beaujolais Nouveau 2018

Το Wine Station γιορτάζει. Το Beaujolais Nouveau 2018 φτάνει στο Θησείο… Φιλική βραδιά γύρω από ένα ποτήρι και ένα μεζέ σε Γαλλική ατμόσφαιρα.

Wine Station en fete. Beaujolais Nouveau 2018 arrive a Thissio …. Soiree conviviale autour d’un verre et amuse-bouche. Ambiance musicale francaise.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 2103469077

Wine & Food tasting / Θεσσαλία

Βραδιά οινογνωσίας στο Wine Station, αφιερωμένη στη Θεσσαλία. Επιλεγμένες ετικέτες από το Κτήμα Θεόπετρα και Τσιλιλή συνοδεύονται αρμονικά από γευστικές μπουκίτσες εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 2103469077

CHECK IT OUT

Το Wine Station θα γίνει ο αγαπημένος «σταθμός» όσων αγαπούν να πίνουν καλό κρασί

Όσοι ξέρουν από κρασί αλλά και όσοι απλά αγαπούν να το απολαμβάνουν, έχουν σίγουρα ανακαλύψει τι γίνεται τους τελευταίους μήνες λίγο πιο κάτω από την Ακρόπολη.

Popaganda 10.11.2018

CHECK IT OUT

Wine & Food tasting / Σαντορίνη

Βραδιά οινογνωσίας στο Wine Station, αφιερωμένη στην Σαντορίνη. Επιλεγμένες ετικέτες της Santo Wines συνοδεύονται αρμονικά από γευστικές μπουκίτσες εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα.
Την οινογνωσία ακολουθούν μουσικές επιλογές από τον dj Σάκη Τσιτομενέα/En Lefko 87.7

Πληροφορίες/κρατήσεις: 2103469077

CHECK IT OUT

Wine Station στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

Σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο με easy listening μουσική σε περιμένουν 140 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, 40 από τις οποίες μπορείς να απολαύσεις και σε ποτήρι μαζί με μια επιλογή από πιάτα για να συνοδεύσεις το κρασί σου.

Athensmagazine 1.8.2018

CHECK IT OUT

Το Chocolat Royal βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας, το Θησείο.

Γνωρίστε τις εξαιρετικές επιλογές του μενού του ξεκινώντας από τον εκλεκτό καφέ, τους φυσικούς χυμούς και τα smoothies και συνεχίστε με το must taste brunch menu, τα φημισμένα γλυκά και πολλά ακόμη πιάτα και soft drinks…

greekguide 1.8.2018

CHECK IT OUT

C Restaurant με ένα μενού βασισμένο στην μεσογειακή κουζίνα και διατροφή.

Στο δεύτερο όροφο και στο Roof Garden του κτιρίου του Chocolat Royal σας υποδέχεται καθημερινά το C Restaurant με ένα μενού βασισμένο στην μεσογειακή κουζίνα και διατροφή.

Athensmagazine 1.8.2018

CHECK IT OUT

Chocolat Royal

To Chocolat Royal θα το βρείτε σε μια από τις πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας, το Θησείο, σε ένα νεοκλασικό κτίριο τεσσάρων επιπέδων με απαράμιλλη θέα από την Ακρόπολη έως το Λυκαβηττό.

Athensmagazine 1.8.2018

CHECK IT OUT

Τα bars που μυρίζουν καλοκαίρι

Γυρίσαμε πεζόδρομους, τρυπώσαμε στις αυλές, ανεβήκαμε στις ταράτσες και ιδού μια λίστα με τα καλύτερα bars του καλοκαιριού…

athinorama.gr

CHECK IT OUT

Το μαγαζί στο Θησείο που θα σας μαγέψει με την θέα του και με τις μοναδικές δημιουργίες του!

Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design. Στο Chocolat Royal θα βρεθείτε από το πρωί για εξαιρετικό Jacobs Selezione καφέ στα τραπεζάκια του πεζόδρομου.

Athensmagazine 28.6.2018

CHECK IT OUT

Τα αγαπημένα μας στέκια για brunch με θέα

Όσοι μείνατε στην πόλη για το σαββατοκύριακο και δεν καταφέρατε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για μια κοντινή απόδραση, τα νέα είναι ευχάριστα! Έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας διευθύνσεις για απολαυστικό brunch με την παρέα και εκπληκτική θέα.

greekguide 15.6.2018

CHECK IT OUT

Wine station @ Chocolat Royal

Το Θησείο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, που ειδικά τώρα το καλοκαίρι σφύζουν από ζωή. Εκεί, στην Αποστόλου Παύλου, βρίσκεται και το αγαπημένο Chocolat Royal, στο ισόγειο του οποίου θα βρεις το πλήρως ανανεωμένο Wine Station, το οποίο όσοι αγαπάνε το καλό κρασί αποκλείεται να μη λατρέψουν.

Lifo 12.6.2018

CHECK IT OUT

Όλες τις Κυριακές του καλοκαιριού, παρέα από τον δροσερό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου καλωσορίζουμε την καινούργια εβδομάδα πίνοντας signature cocktails υπό τους ήχους μουσικών επιλογών από όλο τον κόσμο, με dj τον @George Karousos. Εδώ η χαρά διαρκεί πολλές ώρες!

18:00 – Close

Signature Cocktails: 7€

CHECK IT OUT

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Chocolat Royal βραβεύτηκε με Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2018, με βάση τις σταθερά εξαιρετικές κριτικές που λάβαμε στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο. Μόνο ξεχωριστές επιχειρήσεις κερδίζουν Πιστοποιητικό Διάκρισης! Σας ευχαριστούμε!

CHECK IT OUT

23 στέκια για το καλοκαίρι

Δροσεροί κήποι, λουλουδιασμένες αυλές, αγαπημένα εστιατόρια. Η Αθήνα το καλοκαίρι δεν μένει σπίτι. Βγαίνει στους δρόμους, τσιμπολογάει αθάνατα ελληνικά μεζεδάκια στα τραπέζια της παρέας, ταξιδεύει παντού μέσα από τις ethnic γωνιές της. Ακολούθησέ την

Athensvoice 31.5.2018

CHECK IT OUT

5 wine bars της Αθήνας που αγαπάμε

Το Θησείο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, που ειδικά τώρα το καλοκαίρι σφύζουν από ζωή. Εκεί, στην Αποστόλου Παύλου, βρίσκεται και το αγαπημένο Chocolat Royal, στο ισόγειο του οποίου θα βρεις το πλήρως ανανεωμένο Wine Station, το οποίο όσοι αγαπάνε το καλό κρασί αποκλείεται να μη λατρέψουν…

Lifo 30.5.2018

CHECK IT OUT

5 στάσεις για παθιασμένους οινόφιλους

Τα wine bars είναι οι ιεροί ναοί του κρασιού. Εδώ θα ανακαλύψεις τις ποικιλίες που αγνοείς, θα βρεις τις αγαπημένες σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και απευθείας τους οινοπαραγωγούς, καθώς δεν είναι λίγα τα wine bars που διοργανώνουν οινογνωσίες σε εβδομαδιαία βάση. Μικρά καταφύγια για τους οινόφιλους…

Athensvoice 09.05.2018

CHECK IT OUT

Μετρώντας οινικές τριπλέτες στο «Chocolat Royal»

Η λίστα του wine station που βρίσκεται στο ισόγειο του νεοκλασικού του «Chocolat Royal» στο Θησείο αριθμεί 120 σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα ελληνικές ετικέτες, δίνοντας έμφαση σε μικρούς παραγωγούς. Ήδη το γεγονός ότι οι 36 εξ αυτών σερβίρονται και με το ποτήρι…

Athinorama 11.12.2017

CHECK IT OUT

«Ancient Gourmet», η αναγέννηση της αρχαίας ελληνικής γαστρονομίας

Το «Ancient Gourmet», είναι μια εμπειρία εστίασης, διαφορετική από ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, πέρα από τα συνηθισμένα και κρύβεται στον πρώτο όροφο του πολυχώρου “Chocolat Royal”στον πεζόδρομο του Θησείου…

Beauté Magazine15.09.2017

CHECK IT OUT

Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Μοσχογιάννης φροντίζουν το wine bar του Chocolat Royal να έχει έναν ιδιαίτερα ενημερωμένο κατάλογο κρασιών

Αφιέρωμα στο Wine Bar του Chocolat Royal από το Πρώτο Θέμα και τον Στέφανο Καστρινάκη.

CHECK IT OUT

6 wine bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα

Chocolat Royal Ένας πολυχώρος για τους λάτρεις του κρασιού στο ιστορικό Θησείο Με όνομα γλυκό σαν σοκολάτα, το Chocolat Royal έφερε μια αύρα παριζιάνικου bar à vin στο κέντρο της πόλης, γι’ αυτό γρήγορα απέκτησε φανατικούς θαμώνες..

Lifo 16.02.2017

CHECK IT OUT

7 wine bars που θα λατρέψεις

Το κρασί δεν είναι απλά τάση. Είναι πάθος, χαρά, είναι φίλοι, είναι τα ωραία βράδια που όλες οι έγνοιες εξαφανίζονται πάνω από το τσούγκρισμα των ποτηριών. Η Αθήνα αγαπάει το καλό κρασί και σχεδόν σε κάθε γωνιά της έχει υπέροχα wine bars που φέρνουν τα αρώματα του παγκόσμιου και κυρίως του ελληνικού αμπελώνα στο ποτήρι σου.

Athensvoice 22.02.2017

CHECK IT OUT

Θησείο: Αυτή είναι η νέα πρόταση του Chocolat και μας εντυπωσίασε!

Από την Κατερίνα Ρίγκου

Μπορεί να φημίζεται για τα υπέροχα γλυκά του, μπορεί τα σχόλια για το brunch του να είναι τα καλύτερα, μπορεί το μενού του να αποσπά καθημερινά εξαιρετικές κριτικές, μπορεί σε όλες τις all day υπηρεσίες του όλα να γίνονται μελετημένα και άριστα…

Athensmagazine 03.03.2017

CHECK IT OUT

My passion for wine

Όταν ακούς Θησείο, μέσα στα πολλά που θα σου έρθουν στο μυαλό, σίγουρα ένα είναι και το Chocolat, ακούγοντας Chocolat, σκέφτεσαι γλυκό, καλός καφές και υπέροχη θέα, πλέον σε αυτούς τους συνειρμούς μπαίνει και το κρασί, αφού εδώ και αρκετούς μήνες το Chocolat έχει δώσει πάρα πολύ έμφαση στο κρασί, φτιάχνοντας μια εξαιρετική wine list με δεκάδες επιλογές…

keepcalmanddrinkgreekwines 14.08.2017

CHECK IT OUT